Nyproduktion Mantorp

Göta Förvaltning bygger hyresrätter på området Östra Olofstorp i Mantorp. I andra etappen byggs 18st radhuslägenheter, uppdelat på 6st 3 rok i varje huskropp. Planerad inflytt kvartal 4 2024.

3 rum och kök på 77 kvm och hyran 13600:- hörnlägenhet 
3 rum och kök på 77 kvm och hyran 13059:- mittenlägenhet

Klicka på ett av husen nedan för att gå vidare med intresseanmälan.

C

Växer fram i tre etapper

Göta Förvaltning bygger radhuslägenheter på området Östra Olofstorp i Mantorp. Lägenheterna har en hög utrustningsstandard. Med det kan nämnas golvvärme i hela lägenheten, diskmaskin, micro, badrum med kakel/klinker, tvättmaskin och torktumlare. På golven ligger fin ekparkett i vardagsrum, sovrum och kontor/gästrum. I köket ligger en linoliummatta.
I den välkomnande entrén möts ni av kalksten på golvet. Även fönsterbänkarna är av kalksten. Vi satsar på exklusiva golvsocklar vilket bidrar till ett härligt intryck i lägenheten. Vi har en generös takhöjd på 2,6m. Alla dessa exklusiva materialval gör vi för att våra hyresgäster ska trivas hos oss.

I lägenheten finns gott om förvaringsutrymme, en klädkammare och hela 6st garderober. Husen muras upp i sten vilket gör att de får ett gediget och härligt intryck både in- och utvändigt. Till respektive lägenhet finns två stenlagda uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. Alla får även en gräsmatta. Mellan resp. uteplats har hyresgästen tillgång till sitt egna kallförråd. Egen parkering på uppfart med uttag för motorvärmare

Hyresgästen ansvara själva för skötsel av deras trädgård, gräsklippning och snöröjning. I hyran ingår vatten/avlopp, sophämtning, värme. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang och ev. eget Internet/TV-abonnemang. Fiber finns indraget till lägenheten med uttag i vardagsrum, sovrum och gästrum/kontor.

Alla väggar invändigt målas vita. Vi sätter upp hållare vid respektive fönster för gardiner. Eventuella rullgardiner/persienner får man sätta upp själv.

 

 

Området Östra Olofstorp i Mantorp är ett härligt bostadsområde, nära till lekplats, skola och idrottshall. Med närhet till både natur och affärer/köpcentrum. Området ligger vid E4 och endast 15 minuter med bil från Linköping.