Nyproduktion i Motala

Göta Förvaltning bygger hyresrätter på Svarvaregatan i Motala. Det byggs tre huskroppar, totalt 10st radhuslägenheter. Planerad inflytt på hus 1 och 2 är 1 december 2021. Hus 3 har planerad inflyttning 1 mars 2022.

Alla lägenheter är 3 rok, 77,5 kvm.

Om hyreshusen

Göta Förvaltning bygger radhuslägenheter på Svarvaregatan i Motala. Alla lägenheter är 3 rok, 77,5 kvm. Lägenheterna har en hög utrustningsstandard. Med det kan nämnas golvvärme i hela lägenheten, diskmaskin, micro, badrum med kakel/klinker, tvättmaskin och torktumlare. På golven ligger fin ekparkett i vardagsrum, sovrum och kontor/gästrum. I köket ligger en linoliummatta.

I den välkomnande entrén möts ni av Borghamns kalksten på golvet. Även fönsterbänkarna är av lokal Borghamnskalksten. Vi satsar på exklusiva golvsocklar vilket bidrar till ett härligt intryck i lägenheten. Vi har en generös takhöjd på 2,6m. Innertaken spacklar vi släta och fina. Alla dessa exklusiva materialval gör vi för att våra hyresgäster ska trivas hos oss.

 

I lägenheten finns gott om förvaringsutrymme, en klädkammare och hela 6st garderober. Husen muras upp i sten vilket gör att de får ett gediget och härligt intryck både in- och utvändigt. Till respektive lägenhet finns två stenlagda uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. Alla får även en liten gräsmatta på baksidan. Mellan resp. uteplats har hyresgästen tillgång till sitt egna kallförråd.

 

Hyresgästen ansvara själva för skötsel av deras trädgård, gräsklippning och snöröjning. I hyran ingår vatten/avlopp, sophämtning, värme. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang och ev. eget Internet/TV-abonnemang. Fiber finns indraget till lägenheten med uttag i vardagsrum, sovrum och gästrum/kontor.

 

Alla väggar invändigt målas vita. Vi sätter upp hållare vid respektive fönster för gardiner. Eventuella rullgardiner/persienner får man sätta upp själv.

Planlösningar

3 rok, 76,5 kvm

3 rok, 76,5 kvm

3 rok, 76,5 kvm

Intresseanmälan

Alla lägenheter är för närvarande uthyrda men vänligen anmäl ert intresse så sparar vi era kontaktuppgifter.

Works with AZEXO page builder